Kies uw taal:  

ILACO Suriname is begonnen met activiteiten in Suriname sinds 1960 (geregistreerd in 1966) en is een van de oudste advies-en ingenieursbureaus in Suriname. ILACO is actief in een breed scala aan studies, planning van ontwikkelingsprojecten, technische bijstand, engineering, ontwerpen, opstellen van bestek en bouwbegeleiding. De klanten zijn zowel uit de private en publieke sector en internationale organisaties als Inter American Development Bank, Europese Commissie en Nederland Ontwikkelingssamenwerking.

ILACO biedt deskundigheid, specifieke diensten en technische ondersteuning via een internationaal netwerk van zeer gerenommeerde consultants met expertise in waterbehandeling, wegen, ruimtelijke ordening, milieu-impactstudies, ontwikkeling van de landbouw, haalbaarheidsstudies, management consultancy, institutionele versterking en veel meer.

ILACO is een van de oudste leden van ORIS; Orde van Raadgevende Ingenieurs in Suriname.

Personeel
ILACO heeft 22 medewerkers, waaronder senior medewerkers met ruime ervaring in het onderzoeken, ontwerpen, projectmanagement, toezicht, controle en opstellen. Daarnaast telt ILACO een aantal gelieerde senior specialisten, elk met ruime ervaring in hun vakgebied. Deze hebben uitgebreide internationale ervaring.